30 juni 2024

Fruitcorso–Tiel za 21 september

Een dagje uit? Dan is het Fruitcorso een aanrader. De Betuwe rolt de rode loper uit en toont oogstrelende groente en fruitkunstwerken.

Vanaf ontmoetingscentrum de Ligt rijden we richting Tiel, onderweg maken we een stop voor de lunch. Dit doen we al op tijd, we worden namelijk tijdig verwacht in Tiel om plaats te nemen op de tribune. Dit is een open tribune dus neem een regencape mee, een paraplu is niet toegestaan. Vanaf uw zitplaats op de tribune ziet u de prachtige wagens aan u voorbijgaan, vol prachtige kleuren en vervaardigd uit verschillende soorten fruit en groente.

Na afloop van de corso wordt u weer bij de touringcar verwacht en gaan we aan de terugreis beginnen. Onderweg maken we nog een stop voor een goed verzorgd drie gangen diner. Kosten voor deze leuke dagtocht €100,- inclusief kaarten Fruitcorso.

Verzamelen bij de Ligt om 9.30 uur, verwachte thuiskomsttijd tussen 21.15 en 21.30 uur

Inschrijven 7 augustus om 14.00 uur in de Ligt

De flyer van deze dagtocht vind u in de Meedenker en op de borden en balie in de Ligt.Mocht u niet kunnen op de inschrijfdatum 7 augustus, dan kunt u ook het briefje in de oranje brievenbus doen of opgeven via de mail liajansen6@upcmail.nl

Voor flyer zie website: https://www.kbomeerveldhoven.nl/reizen/