30 juni 2024

Lid worden Rabobank

In 2023 hebben we als KBO Meerveldhoven-d’Ekker meegedaan met de actie van de Rabobank, bekend onder de naam Rabo Clubsupport. Als lid van de Rabobank mag je stemmen op 3 verenigingen en per uitgebrachte stem keert de Rabobank een bedrag uit. In 2023 heeft dit ons € 465 opgeleverd omdat 47 personen op ons gestemd hadden. Je zou zeggen een mooi resultaat maar als je weet dat er bij onze vereniging 137 gezinnen een rekeningnummer bij de Rabobank hebben zou dit bedrag aanzienlijk hoger kunnen zijn. Per bankpas kunt u lid worden dus het zou kunnen dat het er nog veel meer kunnen worden.

U kunt ons financieel helpen door, als u dat nog niet bent, lid te worden van de Rabobank en dan in september uw stem uit te brengen op onze KBO.

Lid worden is helemaal gratis, schept geen verplichtingen en gaat als volgt:

Ga naar de website van de Rabobank( www.rabobank.nl) en vervolgens naar de bovenste regel

  • klik op over ons. Op de pagina waar je nu komt : ga naar word lid
  • klik op word lid
  • klik nu op ik doe mee !
  • als u vervolgens inlogt met uw bankpas op de Raboscanner of u inlogt op de RABO app bent u lid geworden van de Rabobank.

 

Dit is de eerste stap die u moet nemen om ons te steunen. Als u deze stap gezet heeft zullen wij u in de periode augustus/september vertellen hoe u op onze KBO kunt stemmen waardoor wij een aardig bedrag binnen kunnen krijgen waarmee we leuke extra dingen voor u kunnen doen en de contributie niet hoeven te verhogen. Bedankt alvast voor uw medewerking.

Bestuur KBO Meerveldhoven-d’Ekker.